TARIEVEN 2020

Er zijn verschillende vormen waarin ik je kan helpen. Je kunt kiezen voor een samenwerking op uurbasis waarbij ik bij kan springen op het moment dat je het druk hebt. Ook is het mogelijk om een pakket aan te schaffen, waarbij ik wekelijks of maandelijks een aantal uur voor je zal werken. Deze uren kunnen in een drukke periode ook flexibel zijn als je me meer uren kunt gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart waarbij je een urentegoed afneemt.

€30,- PER UUR

Uurbasis

Als je af en toe extra hulp nodig hebt is het het voordeligst om me op uurbasis in te huren. Er zal dan achteraf gekeken worden hoeveel uur ik voor je gewerkt heb en dit zal gefactureerd worden. Dit kan al vanaf 1 uur.

€200,- PER MAAND

Basispakket

Met het Basispakket zal ik je iedere week standaard 2 uur ondersteunen. De gewenste werkzaamheden zullen per week met elkaar afgestemd worden.

Je bespaart €40 per maand met dit pakket.

€500,- PER MAAND

Luxe pakket

Met het Luxe pakket zal ik je standaard 5 uur per week ondersteunen. Voor welke werkzaamheden dit is zullen we per week afstemmen.

Je bespaart €100 per maand met dit pakket.

 

STRIPPENKAARTEN

Als je een strippenkaart afneemt betaal je voor een vast aantal uren: 10 uur, 30 uur of 50 uur. Je kunt zelf bepalen wanneer je gebruik wil maken van deze uren. Voor ieder uur dat ik voor je werk, gaat een uur van je strippenkaart af. Een strippenkaart is na afname een jaar geldig.

€275,-

Strippenkaart 10 uur

Je kunt een strippenkaart afnemen voor 10 uur. Deze uren kun je inplannen wanneer je ze nodig hebt. Een strippenkaart is een jaar geldig.

€850,-

Strippenkaart 30 uur

Je kunt een strippenkaart afnemen voor 30 uur. Deze uren kun je inplannen wanneer je ze nodig hebt. Een strippenkaart is een jaar geldig.

€1400,-

Strippenkaart 50 uur

Je kunt een strippenkaart afnemen voor 50 uur. Deze uren kun je inplannen wanneer je ze nodig hebt. Een strippenkaart is een jaar geldig.

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Als je interesse hebt in een gratis kennismakingsgesprek kun je onderstaand contactformulier invullen, dan neem ik contact met je op.