WAAROM EEN VIRTUAL ASSISTANT?

Een virtual assistant (VA) is iemand die je op afstand kan helpen met taken binnen je bedrijf. Door te werken met een virtual assistant kun je taken die voor jou als een verplichting voelen uit handen geven en je focussen op datgene waar je je bedrijf voor begonnen bent. Je kunt hierbij denken aan het beantwoorden van mails, het updaten van je website of het beantwoorden van klantenvragen op Facebook. Onder het kopje Diensten vind je alle taken waar ik je mee kan helpen.


Jij kunt je klanten helpen zonder dat je je bezig hoeft te houden met het updaten van je sociale media of het beantwoorden van je e-mail. Door deze samenwerking met een VA kun jij meer klanten helpen en tegelijk toch meer mensen bereiken waardoor we je bedrijf naar een hoger niveau kunnen brengen.

Met een virtual assistant kun je helemaal zelf invullen waar je hulp bij nodig hebt. Misschien vind je social media bijhouden leuk om zelf te doen, maar wil je het beantwoorden van mails graag uitbesteden. Dat is allemaal mogelijk. Een VA is zelf ook ondernemer en weet dus wat hierbij komt kijken.

Zelf heb ik een achtergrond in de paarden, dus mijn focus ligt bij het helpen van hippische ondernemers omdat ik deze wereld goed ken. Daarnaast sta ik ook open voor het helpen van ondernemers in andere sectoren.

 

VOORDELEN VAN EEN VIRTUAL ASSISTANT

Het aannemen van een virtual assistant heeft belangrijke voordelen, zowel voor jou als voor je bedrijf.

ALLEEN VOOR DE DIENST BETALEN

Als je iemand in dienst neemt om je sociale media bij te houden of mails te beantwoorden komt daar een hoop financiële rompslomp bij kijken. Als er eigenlijk geen werk is, moet je diegene wel door betalen. Een VA kun je inschakelen wanneer het daadwerkelijk nodig is, en verder heb je er geen kosten aan. Ook hoef je geen reiskosten te betalen omdat een VA vanuit huis kan werken en betaal je ook geen pensioen, of vakantiegeld.

MEER AANDACHT VOOR BIJZAKEN

Als je een VA specifiek inschakelt voor één taak, zal deze taak meer focus krijgen dan wanneer je zelf je aandacht over alle taken moet verdelen. Als een VA verantwoordelijk is voor je social media, kun je erop vertrouwen dat dit doorloopt wanneer jij ander werk aan het doen bent. Zo kun jij meer klanten helpen, maar kan je bedrijf tegelijk ook meer bekendheid vergaren via social media.

FLEXIBILITEIT

Als zelfstandig ondernemer is een VA flexibel en kan deze haar eigen tijd in plannen. Ik kan mijn planning daarom aanpassen naar jouw wensen, en met de verschillende kostenpakketten kies je precies dat pakket dat aansluit bij je wensen.

 
 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, kunnen we gaan kijken wat ik voor je bedrijf kan betekenen. Hiervoor zullen we onderstaande stappen doorlopen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Na het ontvangen van je bericht zal ik contact met je opnemen om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Dit kan als videocall of face to face. In dit gesprek. In dit gesprek zullen we ingaan op je bedrijf, waar je hulp mee nodig hebt en je verwachtingen van mij als VA. We zullen doelen en pijnpunten van je bedrijf bespreken en de kosten en uren behandelen.

VERVOLGGESPREK

Indien we een samenwerking beide zien zitten zullen we een vervolggesprek inplannen. In dit gesprek zullen we de samenwerking concreet gaan maken. We bespreken hoe we gaan communiceren . We zullen de samenwerking tijdens dit gesprek concretiseren zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

OVEREENKOMST

Naar aanleiding van het vervolggesprek zal ik de nodige documenten opstellen waarin onze overeenkomst beschreven wordt. Je kunt hierbij denken aan een opdrachtbevestiging en een verwerkersovereenkomst. We stellen de ingangsdatum van de samenwerking vast en kunnen een afspraak inplannen om alle systemen waar gebruik van gemaakt wordt door te nemen. Dan zijn we klaar om met de samenwerking te starten!

 
benjaminrobyn-jespersen-Ai9_QJaZfMc-unsp

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Als je interesse hebt in een gratis kennismakingsgesprek kun je onderstaand contactformulier invullen, dan neem ik contact met je op.